Barnens trädgård i chatten på onsdag 22 april kl 20-21

Varmt välkommen till Chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 22 april kl 20-21 då temat är trädgårdsdesign med fokus på barnvänlig trädgård.

På onsdagschatten träffas vi för att diskutera hur det kan se ut när man designar en trädgård särskilt för barn. Vilka övergripande drag och detaljer är viktiga att ha med? Hur funkar det egentligen med giftiga växter, är det nolltolerans som gäller? Måste man anpassa trädgården estetiskt så att trädgården ser ut som ett lekland, eller är det viktigare att fokusera på funktioner och tillgänglighet? Kan en “vanlig” trädgård bli minst lika rolig för barn som vuxna att befinna sig i?

Hoppas vi ses på chatten för en kreativ diskussion om trädgårdsdesign för en yngre målgrupp!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

www.trga.se

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.