Trädgårdsakademins deltagare i spännande samarbete med näringslivet

Trädgårdsakademin har inlett samarbete med Clas Ohlson i Insjön om att låta en studentgrupp göra ett designförslag till en eventuell personalträdgård vid företagets huvudkontor. Detta som ett led i Clas Ohlsons stora satsning på en ny kontorsidentitet, ett projekt med syfte att skapa en tydlig design och identitet i alla deras kontorsmiljöer.

Studentgruppen består av blivande trädgårdsarkitekter som alla är i slutskedet av sin utbildning.
De kommer att jobba huvudsakligen digitalt och på distans, med stöd av projektledare och lärare Elisabeth Öhrn Lindman. Underlagen kommer att steg för steg presenteras för kunden, via bland annat webbinarmöten. Projektet är uppdelat i de olika delmålen funktionsplan, illustrationsplan med vyer, kalkyler, markanläggningsplan, planteringsplan och skötselplan.

Material – mooodboard

Före-bild. Något att bita i för våra trädgårdsarkitekter! Vi ser fram mot att följa detta projekt,  arbetsprocessen och förstås resultatet. 

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.