Kandidatmedlemskap i Svenska Trädgårdsdesigners Förening

Trädgårdsakademin har tidigare tipsat om Svenska Trädgårdsdesigners Förening som vänder sig till yrkesverksamma trädgårdsdesigners. Syftet med föreningen är att kvalitetssäkra verksamhetsområdet design av trädgårdar och landskap, att vara ett kontaktnät för yrkesverksamma inom branschen samt att mot kund öka förståelsen för yrkets innebörd, dess status och vikten av yrkeskunskap.

Svenska Trädgårdsdesigners FöreningNytt för 2014 är föreningens KANDIDAT-medlemskap. Det vänder sig till dig som utbildat dig inom yrket men ännu inte hunnit få tillräcklig arbetslivserfarenhet för ordinarie medlemskap. Som KANDIDAT-medlem har du möjlighet att delta i vissa av föreningens aktiviteter och utbildningar för att sedan, när alla inträdeskrav för ordinarie medlemskap uppfylls, kunna söka in som fullvärdig medlem i föreningen.

Mer information finner du på Svenska Trädgårdsdesigners Förenings hemsida »

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.