Annueller i Trädgårdsakademins Sommarchatt 8 augusti kl 19-20

Hoppas du har haft det underbart i solen sedan vi hördes sist! Varmt välkommen tillbaks efter uppehållet till torsdagens sommarchat i Trädgårdsakademins Webbcafé den 8 augusti kl 19-20 då temat för kvällen är Växtkännedom, med inriktning Annueller.

Under kvällen diskuterar vi allt om annueller. Från design och växtkomposition, till skötsel, hållbarhet, lämpliga platser för plantering, storlekar på krukor och urnor, automatisk eller manuell bevattning, med mera. Vi kommer även att titta på några olika bilder för inspiration.

Kom gärna förbi en stund på chatten för att inspireras av dina kursares idéer, eller berätta om dina egna projekt med annueller!

istock_000000113080xsmallHälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

 

 

 

Vill du lära dig mer om annueller och perenner? Anmäl dig till växtkännedomskursen Perenner & sommarblommor!

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.