Äldre trädgårdar i chatten på onsdag 14/1 kl 20-21

Det har äntligen blivit dags för chatt igen! För att så många som möjligt ska kunna vara med kör vi alternerande onsdagar och torsdagar. Det blir alltså chatt en gång i veckan och tiden är alltid kl 20-21, men veckodagarna varierar.

Vi startar med att träffas nu på onsdag och jag vill därmed hälsa dig varmt välkommen till årets första chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 14 januari kl 20-21. Vi livar upp vintern med en diskussion om trädgårdsdesign och vi ska titta lite närmare på äldre trädgårdar.

Äldre trädgårdar kan vara underbart vackra och välplanerade, med fantastisk karaktär av äldre knotiga stammar, höga trädkronor och fina originalmaterial. De kan också vara halvt igenväxta eller upplevas direkt ofunktionella för moderna trädgårdsägares behov. Hur fungerar då tillvägagångssättet när vi designar om och ändrar äldre trädgårdars grundform, växt- och materialval? Vad och hur mycket bör egentligen bevaras och vilka strukturer är ok att ta bort?

Om detta och annat som berör äldre trädgårdar diskuterar vi under onsdagschatten kl 20-21. Hoppas vi ses!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

äldre trädgård

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.